Amiért engem választanak

Köszöntelek!

A HelloMasszázst azért nyitottam meg, hogy  Nagykanizsa szívében oázisként szolgáljon mindenki számára, aki a masszázs kezelések erejének segítségével pihenésre, gyógyulásra,  feltöltődésre, szépülésre, relaxációra vágyik.

Hogy miért engem választanak vendégeim?

  • Élvezik az igényesen kialakított környezetet, a kellemes légkört, az elbűvölő illatokat és a hangulatot még tovább fokozó háttérzenét, melyek gondoskodnak a relaxáció, a teljes ellazulás állapotának megtapasztalásáról.
  • Értékelik, hogy kizárólag növényi olaj alapú, kőolaj- és vegyszermentes készítményeket használok a masszázs során, melyek a bőrben gyorsan felszívódva értékes hatóanyagokkal táplálják azt.
  • Fontos számukra, hogy a masszázs kezelések személyre szabottak és holisztikus szemléletűek: a test fizikai aspektusán, az izomzat ellazításán túl, az életenergia áramlásának helyreállítása is központi szerepet játszik, továbbá érzelmeink és gondolataink is pozitív támogatást kapnak.
  • Tudják, hogy akkor vannak a megfelelő helyen, ha folyamatosan bővülő holisztikus masszázs szolgáltatások közül különböző nyugati, illetve keleti terápiából válogathatnak, akár pihenni, akár szépülni, feltöltődni szeretnének, vagy egyaránt tehetnek többet egészségükért is, ha szükség adódik rá, mivel akupresszőr, természetgyógyász végzettséggel is rendelkezem.
  • S végül, de nem utolsósorban, olyan szakemberre akarják bízni magukat, aki rendelkezik elegendő empátiával, szeret emberekkel foglalkozni és számára a masszázs nem munka, hanem szenvedély.

Test, lélek és szellem – egymástól elidegeníthetetlen valóságok és egymással szerves együtt hatásban léteznek.

Fedezd fel, hogyan hat az ÉRINTÉS TERÁPIÁJA és a relaxáció közérzetedre, gondolatvilágodra, érzelmeidre, teljesítményedre, kapcsolataidra, csak hogy néhányat említsünk.

Gondoltad volna, hogy a masszázs alatt megtapasztalt relaxáció növeli az önbizalmat, és fokozza a kreativitást?

Bátran ajánlom  tehát a masszázst, mint komplex, testi-lelki-szellemi terápiát, melyből minden kedves vendég tetszése szerinti összeállításban és mértékben profitálhat. Igen, mert egy jó masszázs terápia a Te egyéni igényeidhez alkalmazkodik!

Az első alkalom során egy ajándék, ingyenes konzultáció során kialakítjuk a számodra legmegfelelőbb masszázs választást, figyelembe véve egészségi állapotod és a masszázzsal szemben támasztott elvárásaid.