Deluxe intenzív szőlőmagolajos teljes test masszázs

 

  • 10 perc arc masszázs 
  • 20 perc talpmasszázs meleg olíva olajjal
  • 60 perc teljes test masszázs szőlőmag olajjal

Rengeteg vendégem szenved különböző, elsősorban az izomfeszülésből adódó fájdalmakkal, a háti, nyaki vagy derék szakaszokon, de a fájdalom jelentkezhet a karon illetve lábakon is.

Ezt a csomagot kifejezetten Neked álmodtam meg, ha sok ülő munkát végzel, vagy folyamatosan egyoldalú megterhelés éri gerincedet, esetleg rossz a tartásod, vagy intenzíven sportolsz, és szeretnéd, ha eltűnnének az edzésből visszamaradt izomgörcsök.

A blokkolt területek oldása kiemelkedően fontos, mivel a tartós izomfeszülés az izomzatban oxigénhiányos állapotot hoz létre, melynek következménye a fájdalom, rossz közérzet és teljesítménycsökkenés.

Az intenzív, erőteljes svéd masszázs technikák, és az ellazulást elősegítő, mélynyomásos keleti masszázsfogások kombinált alkalmazása garantálja a masszázs kiemelkedő hatékonyságát és a fájdalmak csökkentését.

Mivel filozófiám az egyénre szabott kezelés, természetesen az egyes szakaszok kezelésének időtartama a 100 percen belül egyéni szükségleteid szerint változhat, a lényeg, hogy elégedetten és felfrissülten távozz!

Időtartam: 90 perc