Intenzív terápiás masszázs

 

Rengeteg vendégem szenved különböző, elsősorban az izomfeszülésből adódó fájdalmakkal, a háti, nyaki vagy derék szakaszokon, de a fájdalom jelentkezhet a karon illetve lábakon is.
Ezt a kezelést Neked ajánlom, ha sok ülő munkát végzel, vagy folyamatosan egyoldalú megterhelés éri gerincedet, esetleg rossz a tartásod, vagy intenzíven sportolsz, és szeretnéd, ha eltűnnének az edzésből visszamaradt izomgörcsök.
Az erőteljes svéd masszázs technikák, és mélynyomásos keleti masszázsfogások kombinált alkalmazása garantálja a masszázs kiemelkedő hatékonyságát.

 

  • Enyhíti, megszünteti a szorongást, a stressz okozta tüneteket, remekül oldja a feszültséget, csillapul az izomfájdalom, javul a szervezet öngyógyító képessége.
  • Alkalmas különböző mozgásszervi panaszok enyhítésére, megszüntetésére. Csökkenti az izomfeszültséget, izomgörcsöt és merevséget.
  • Növekszik a szövetek vérellátása, ennek következtében nagymértékben javul a sejtek oxigén- és tápanyagellátása.
  • Emellett a masszázs serkenti a nyirokrendszer működését, ami a lerakódott salak- és méreganyagok kiválasztásáért és elszállításáért felelős.  Kiváló kiegészítő kezelése lehet a különböző méregtelenítő kúráknak, diétáknak.
  • Segíti az endorfin termelődését is, ezért hatékony az izomfájdalom csillapításban.

Időtartam: 60 perc